Heren Knipbeurt

Knippen Lang haar

We begrijpen heel goed dat je fier bent op je lange lokken. Daar gaan we dan ook met respect mee om. Om je haar gezond en mooi te houden, knippen we het wat bij, maar nooit meer dan jij wenst en/of dan noodzakelijk is. Zo houden we jouw mooie haar in topconditie en zorgen ervoor dat je lange kapsel er perfect uit blijft zien.

Knippen Nieuwe Coupe

Wat heb je in gedachten? Aan hand van fotoboeken gaan we op zoek naar de coupe die jij graag wilt. Vervolgens kijken we of die coupe met jouw haartype mogelijk is en of hij ook bij jouw gezichtsvorm past. Daarna bespreken we hoeveel/weinig tijd je dagelijks aan haarverzorging wilt spenderen en adviseren we je of deze coupe daarbij past. Zo komen we tot de ideale coupe voor jou.

Feest & Trouw Kapsels

Wil je een keer echt uitpakken, bijvoorbeeld voor een feest of je trouwdag, dan is het onze eer om je een prachtig kapsel aan te meten. We zorgen graag dat jij het stralende middelpunt van het feest zult zijn.

Haar Kleuren

Wil je eens een tintje lichter of donkerder uitproberen, een nuance in je haar aanbrengen of overstappen naar een totaal andere haarkleur? Elle Coiffure zorgt voor het mooiste resultaat.

Advies
Voordat we starten met kleuren, kijken we eerst of de kleur die jij wenst ook mooi zou passen bij jouw huidskleur en de kleur van je ogen. Bij de een komen koele kleuren namelijk heel mooi uit, bij de ander passen warme kleuren beter.

Kleur Technieken

Bij Elle Coiffure beheersen we verschillende kleurtechnieken om het mooiste resultaat te krijgen. We zijn bovendien gespecialiseerd in balayage, een kleurtechniek die voor een mooie, natuurlijke uitstraling zorgt, minder onderhoud vergt en relatief onopvallend uitgroeit.   

Kleur Metamorfose

Kleurmetamorfoses doen we ook, van donker naar licht en andersom. We zorgen voor een zorgvuldige ontkleuring en creëren met haartoners de perfecte tint.

Kwalitatief hoogwaardige producten
Omdat we met kwalitatief hoogwaardige producten werken, blijft de kleur lang mooi en blijft je haar goed beschermd. Ook voor mensen met een allergie voor gewone haarverf hebben we een zachte, huidvriendelijke oplossing.